Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο     Στις 16-06-2015 το απόγευμα συνελήφθη σε παραλία στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα από λουόμενο αλλοδαπό.
Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις καταστημάτων στη Ρόδο Στις 16-06-2015 βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου δυο ημεδαποί ηλικίας  27 και 31 ετών, γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας και εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη (2) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 17-06-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου -2- άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στην Αστυπάλαια   Στις 16-06-2015 το πρωί συνελήφθη στην Αστυπάλαια από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας ένας 21χρονος ημεδαπός γιατί ασκούσε υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, πουλώντας φρούτα.
Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 16-06-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω -6- υπήκοοι Συρίας (4 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά), -5- άνδρες υπήκοοι Πακιστάν και -2- άνδρες υπήκοοι Ιράν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble