Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη (19) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   Στις 01-09-2015 συνελήφθησαν:
α) Στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -12- υπήκοοι Συρίας (5 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) και
β) Στη πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου -8-  υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 1 γυναίκα),
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Στις 01-09-2015 το βράδυ  συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 36χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν οι ακόλουθες καταδικαστικές αποφάσεις:
α) Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω Δωδεκανήσου, με ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για ελευθέρωση κρατουμένου και
β) Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με ποινή φυλάκισης 5 μηνών, για κλοπή.
Σύλληψη (3) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη Στις 01-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -3- άνδρες υπήκοοι Συρίας που συνόδευαν ένα παιδί, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κατοχή προϊόντων παρεμπορίου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπείας στη Ρόδο     Στις 01-09-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στoν Αρχάγγελο της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 39χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί είχε στην κατοχή του με σκοπό την πώληση 270 CD-DVD ήχου και εικόνας τα οποία είχαν αναπαραχθεί και αντιγραφεί παράνομα χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία γνησιότητας. Τα πλαστά CD-DVD κατασχέθηκαν. Επίσης, ο συλληφθείς, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας,  κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρεπείας δυο ανηλίκων αλλοδαπών με προτάσεις για συμμετοχή σε ασελγείς πράξεις έναντι αμοιβής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια