Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενων ημεδαπών στη Ρόδο    Στις 04-02-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 27 ετών, γιατί σε βάρους τους εκκρεμούσαν διαφορετικές καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινές φυλάκισης 10 και 15 μηνών αντίστοιχα, για διακεκριμένες κλοπές.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο Στις 04-02-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε 14 ναρκωτικά χάπια και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν άλλα 18 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Όλες οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω     Στις 04-02-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κα Ανακρίτριας Πρωτοδικών Κω, για διακεκριμένες κλοπές.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble