Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Στις 18-02-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για κλοπή.
Σύλληψη (72) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη   Στις 18-02-2016 το πρωί συνελήφθησαν τη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -69- υπήκοοι Συρίας (30 άνδρες και 39 γυναίκες που συνόδευαν 45 παιδιά) και -3- υπήκοοι Ιράκ (2 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (17) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο      Στις 18-02-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -14- υπήκοοι Συρίας (9 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά) και -3- άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στη Ρόδο     Στις 18-02-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μία 38χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα είδη ρουχισμού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο      Στις 18-02-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ότι πρωινές ώρες τις ίδιας ημέρας στην περιοχή Αφάντου άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατοικία και αφαίρεσε κοσμήματα. Ενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Λέρο    Στις 17-02-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 28χρονος υπήκοος Τουρκίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Κω, για διακίνηση παράνομων μεταναστών.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω     Στις 18-02-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Κω, για ληστεία.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble