Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδου και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   Στις 06-09-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κρεμαστή της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -13- υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Συλλήψεις ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Ρόδο   Στις 06-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 35χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  έχοντας αναπτύξει υπεράριθμα τραπεζοκαθίσματα καταλαμβάνοντας δημόσιο κοινόχρηστο χώρο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Ρόδο   Στις 05-09-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 31χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους για διάπραξη κλοπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Ρόδο    Στις 05-09-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί από κοινού με 16χρονο ημεδαπό νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν από αλλοδαπό τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό πόσο. Τα αφαιρεθέντα τηλέφωνα και μέρος των χρημάτων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας πρόεκυψε ότι ο 16χρονος στις 10 και 16-07-2015 είχε απειλήσει και  αφαιρέσει από ανήλικη ημεδαπή τιμαλφή και χρηματικό ποσό.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω       Στις 06-09-2015 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κω ότι νυχτερινές ώρες στις 05/06-09-2015 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπού, ο οποίος απουσίασε και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble