Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης επιχείρησης στη Ρόδο

Την 01-06-2016 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 64χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση της.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο

Την 01-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 29χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

 

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο   

Την 01-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 42χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή  φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ για παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία στη Λέρο

Την 01-06-2016 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 33χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε να κατέχει πλαστή σφραγίδα Κρατικού Θεραπευτηρίου και ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού  για παράνομη λειτουργία καταστήματος στην Κάλυμνο

Την 01-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 25χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικού στην Κω 

Την 02-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 29χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί κατείχε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου, το οποίο κατασχέθηκε.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble