Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη ημεδαπής για παράνομη λειτουργία καταστήματος στη Ρόδο
Την 23-07-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 81χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για  παρεμπόριο στη Ρόδο
Την 23-07-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 21 και 22 ετών γιατί διέθεταν προς πώληση είδη παρεμπορίου.

Σύλληψη 12 παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο
Την 24-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, -12- άνδρες υπήκοοι Πακιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ημεδαπής για ηχορύπανση από κατάστημα στη Ρόδο  Την 25-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 37χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία   καταστήματος στην Κάλυμνο    Την 23-07-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 54χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για υγειονομικές παραβάσεις σε  κατάστημα στην Κω
Την 24-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 47χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας 29χρονος ημεδαπός που απασχολούσε ως σερβιτόρο, γιατί δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια