Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη  ημεδαπού για πλανόδιο εμπόριο στην Κάρπαθο

Την 03-06-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Καρπάθου, 65χρονος ημεδαπός γιατί ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

 
Προσαγωγή ατόμων και βεβαίωση παραβάσεων για επαιτεία στη Ρόδο

Την 03-06-2016 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου δυο ημεδαποί και τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.

 
Συλλήψεις 2 ημεδαπών για παραβίαση σφράγισης επιχειρήσεων στη Ρόδο    Την 03-06-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στον Αρχάγγελο της Ρόδου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου δυο ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν επιχείρησες υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση τους από τη Δημοτική Αρχή.

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στην Κάλυμνο 

Την 03-06-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 41 και 35 ετών, γιατί κατείχαν κατά περίπτωση 22,5 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά χάπια. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble