Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο

Την 12-03-2016 το πρωί συνελήφθη, στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 45χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας του 78χρονου ημεδαπού, που επίσης συνελήφθη.
Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο

Την 12-03-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών τρείς ημεδαποί, ηλικίας 31, 23 και 22 ετών, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κατείχαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (13) ημεδαπών για παραβάσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο

Την 13-03-2016 συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, -11- ημεδαποί ηλικίας από 25 έως 61 ετών γιατί λειτουργούσαν και εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση, χωρίς άδεια  της αρμόδιας αρχής, χωρίς πιστοποιητικά υγείας, χωρίς άδεια αναπαραγωγής μουσικής και υπερβαίνοντας το προβλεπόμενο ωράριο και
β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 30 και 70 ετών, γιατί λειτουργούσαν ημέρα αργίας, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια