Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο
Την 03-08-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, 21χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο     Την 03-08-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 22χρονος υπήκοος Σουηδίας γατί παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Ρόδο Την 03-08-2016 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, 50χρονος ημεδαπός γιατί είχε προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας – αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες και ενοικίαζε σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής για πλαστογραφία στην Κω   Την 03-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 28χρονη υπήκοος Ουκρανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας, το οποίο κατασχέθηκε. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω  Την 03-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 48χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω       Την 03-08-2016 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κω ότι το χρονικό διάστημα από 01 έως 02-08-2016 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη 3 αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω  Την 03-08-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρείς υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 25, 30 και 36 ετών γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους πλαστά δελτία αιτούντος  διεθνούς προστασίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπής για υπαίθριο εμπόριο στην Κω   Την 03-08-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κω, 37χρονη ημεδαπή γιατί ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Κω  Την 03-08-2016 το απόγευμα στο 21ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κω – Αντιμάχεια, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 67χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και  συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό  του 52χρονου. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble