Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στη Ρόδο 

Την 18-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 31χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια λειτουργίας της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη 3 ημεδαπών για άγρα πελατών στην Κάρπαθο

Την 18-06-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στα Πηγάδια Καρπάθου από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου τρεις ημεδαποί ηλικίας 33, 39 και 74 ετών, γατί παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εργάζονταν-λειτουργούσαν.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και αντίσταση κατά των αστυνομικών στην Κάρπαθο

Την 19-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κάρπαθο, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 34χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης κατά την προσαγωγή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς.
Σύλληψη 4 ατόμων για άγρα πελατών στη Ρόδο 

Την 19-06-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου τέσσερις υπήκοοι Σουηδίας ηλικίας 19, 21, 22 και 22, γιατί παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εργάζονταν.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και αντίσταση κατά των αστυνομικών στην Κάλυμνο

Την 19-06-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 41χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά στον αστυνομικό έλεγχο προκειμένου να αποφυγή τη σύλληψη του.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω 

Την 19-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 21ρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού  για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Κω 

Την 19-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 49χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble