Ο ΑΣΙΑΘΡ πρώτος σε όλη την Ελλάδα ιστιοπλοϊκός όμιλος σε αγωνιστική δραστηριότητα το 2015


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΑΣΙΑΘΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Ο ΑΣΙΑΘΡ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ 2015

Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), διοργάνωσε το Σάββατο 6 Φεβρουάριου 2016, την Απονομή της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης (Ranking List) ΕΑΘ 2014 όλων των περιοχών της Ελλάδος.
Για μια ακόμη χρονιά, σκάφη της δύναμης του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, κράτησαν την παράδοση των τελευταίων ετών και κατέκτησαν πρωτιές αλλά και υψηλές θέσεις. Τα σκάφη συμμετείχαν στην περιοχή των Νήσων Αιγαίου, στις κατηγορίες ORC International και ORC Club και επιβεβαίωσαν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των κυβερνητών αλλά και των πληρωμάτων.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση, από τον ΑΣΙΑΘΡ βραβεύτηκαν τα κάτωθι σκάφη (για την κατάταξή τους στην περιοχή των Νήσων Αιγαίου):
Στην κατηγορία ORCi, πρώτο κατατάχτηκε το ESTELLA (Κυβερνήτης Σωτήρης Κατσαράς) και τρίτο ήταν το BLUE SHARK (κυβερνήτες Τάσος Φώτης & Μανώλης Σπυρίδης).
Στην κατηγορία ORC Club, την πρώτη θέση κατέκτησε το EXCAPE (κυβερνήτης Παύλος Ξανθός), την δεύτερη θέση το πήρε το ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ (κυβερνήτης Νίκος Κουμνάκης)και την τρίτη θέση πήρε το DAS BOOT (κυβερνήτης Δημήτρης Σταματάς).
Επίσης στα στατιστικά που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία – Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας, ο ΑΣΙΑΘΡ κατέλαβε την πρώτη θέση πανελληνίως στην αγωνιστική δραστηριότητα όλων των ιστιοπλοϊκών Συλλόγων της χώρας. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται και βάση αριθμών, το υψηλό επίπεδο του Συλλόγου καθώς πέρυσι, σε μια δύσκολη χρονιά, πρωταγωνίστησε διοργανώνοντας αξιόλογους αγώνες στους οποίους έλαβαν μέρος αριθμός ρεκόρ ιστιοπλόων. Μεταξύ των αγώνων ήταν το Rodos Cup, ο μεγαλύτερος διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας με τις περισσότερες ξένες συμμετοχές στην Ελλάδα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια