Ο Νίκος Κουμνάκης με το «ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ» ο μεγάλος νικητής στις ιστιοδρομίες του Πρωταθλήματος 2015


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ). Η γιορτή έγινε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Ζέφυρο, παρουσία πολλών μελών και φίλων του ΑΣΙΑΘΡ. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του Συλλόγου διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα φαγητά και εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι ίδιοι οι ιστιοπλόοι.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός και Δημήτρης Γάκης. Επίσης παρόντες ήταν και μέλη του ιστιοπλοικού Συλλόγου του Μαρμαρίς, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι του ΑΣΙΑΘΡ και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταμάτης Σταύρας ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου, όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των φετινών αγώνων με κάθε τρόπο, τις Επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων και όλα τα μέλη του ΑΣΙΑΘΡ που πήραν μέρος στις ιστιοδρομίες του Πρωταθλήματος 2015.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Επάθλων στους νικητές των αγώνων του Πρωταθλήματος 2015 που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος, αλλά και συνολικά για τους νικητές του Πρωταθλήματος ΑΣΙΑΘΡ 2015. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλια και έπαθλα σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες της χρονιάς που πέρασε.
Μεγάλος νικητής του Φετινού Πρωταθλήματος ήταν το σκάφος ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ με κυβερνήτη τον Νίκο Κουμνάκη. Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πήρε το σκάφος ESTELLA με κυβερνήτη τον Σωτήρη Κατσαρά. Την Τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος BLUE SHARK με κυβερνήτες τους Μανώλη Σπυρίδη και Τάσο Φώτη.
Οι ιστιοπλόοι έδωσαν ραντεβού και πάλι στον ίδιο χώρο την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας αλλά και η Απονομή των Διπλωμάτων των Νέων Κυβερνητών που θα αποφοιτήσουν από την Σχολή Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε και φέτος ο ΑΣΙΑΘΡ.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια