Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Καρκαβίτσα και Καρυωτάκη. Προσεχώς η διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση στην οδό Δελμούζου (Αμπέλια ΚΑΙΡ)


Τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα που έχουν ολοκληρωθεί, επίβλεψε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κατά διάρκεια των επισκέψεων του σε σημεία της πόλης, στα οποία ο δήμος Ρόδου πραγματοποιεί ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, για την διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του τμήματος οδοποιίας, και επιβλέποντα μηχανικό κο Κώστα Ζαγοριανό και τον ανάδοχο εργολάβο του έργου κο Γιάννη Μαστρογιαννάκη, επέβλεψαν εργασίες στις δημοτικές οδούς Καρκαβίτσα και Καρυωτάκη στην περιοχή Σγουρού , στις οποίες έχει τοποθετηθεί τμηματικά και σε σημεία που κρίθηκαν αναγκαία, ασφαλτοτάπητας συνολικού μήκους πεντακοσίων (500) μέτρων.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών σε οδοστρώματα της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του 2013» με συνολικό προϋπολογισμό 330.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση γίνεται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και περιλαμβάνει σειρά ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είχαν υποστεί ζημιές από τη θεομηνία του έτους 2013.

Στην συνέχεια ο κος Κωνσταντίνου παρακολούθησε τις εργασίες κατασκευής τσιμεντένιου τοιχίου επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη στην οποία ο δήμος Ρόδου, πραγματοποιεί ολοκληρωμένη παρέμβαση για την διάνοιξη της οδού, με την κατεδάφιση παλαιού κτίσματος και την στρώση ασφαλτοτάπητα, επιλύοντας ένα σημαντικό πρόβλημα, που ταλαιπωρούσε τους πολίτες της Ρόδου τα τελευταία σαράντα και πλέον χρόνια.

Επιπρόσθετα το μεικτό κλιμάκιο του δήμου Ρόδου επισκέφτηκε την οδό Δελμούζου στην περιοχή (Αμπέλια ΚΑΙΡ), προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες διαπλάτυνσης, κλαδέματος και γενικότερα προετοιμασίας της οδού, για την στρώση ασφαλτοτάπητα στο σύνολο της, με σκοπό την βελτίωση της βατότητας της. Πρόκειται για ιδιαίτερης σημασίας έργο, καθώς η συγκεκριμένη οδός, «ενώνει» δύο σημαντικές αρτηρίες του οδικού άξονα της πόλης της Ρόδου την: Εθνική οδό Ρόδου Λίνδου με την Λεωφόρο Ρόδου –Καλλιθέας. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και θα διαρκέσουν για διάστημα τριών περίπου ημερών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια