13,300τ.μ ασφαλτοστρώσεις από το Δήμο Ρόδου, στην Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου


Από την ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου, ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου, «Αποκατάσταση ζημιών από τις θεομηνίες, (υπόλοιπα έργων στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου), που αφορά ασφαλτοστρώσεις στις Τοπικές Κοινότητες Μαλώνας, Μασσάρων και την περιοχή των Εφτά (7) Πηγών, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα και να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες σε δημοτικές οδούς, πλατείες και τουριστικά αξιοθέατα.

Το έργο αφορά την συντήρηση και την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε περιοχές που κρίθηκαν κατά προτεραιότητα αναγκαίες. Συγκεκριμένα, στην Τοπική Κοινότητα Μαλώνας, την ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών, του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου και την ασφαλτόστρωση της πάνω Πλατείας, συνολικής επιφάνειας 5.400 τμ. Στη Τοπική Κοινότητα Μασσάρων, ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών και της βασικής πύλης εισόδου στην Κοινότητα από την Εθνική οδό Ρόδου –Λίνδου, συνολικής επιφάνειας 5.400 τ.μ. Επιπρόσθετα, το έργο περιελάμβανε την ασφαλτόστρωση της εισόδου στο άλσος των Επτά Πηγών, συνολικής επιφάνειας 2.500τ.μ. Η ολοκλήρωση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 313.000 ευρώ με σύμβαση ύψους 193,325,87 ευρώ προβλέπει ακόμη την διαμόρφωση πρανούς στην περιοχή των Στεγνών Αρχαγγέλου και τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα στην ιρλανδική διάβαση Μαλώνας. Η χρηματοδότηση γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, σε συνάντηση εργασίας που είχε την Τρίτη 19-7-2016 στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, με τον Αντιδήμαρχο κο. Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, τον Διευθυντή κο Θεοδόση Κολιάδη και τους Τμηματάρχες της υπηρεσίας, έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες για την πρόοδο των δεκαέξι (16) έργων που δημοπρατούνται άμεσα και σύνταξη μελετών για νέα έργα, μεταξύ των οποίων: Ανακατασκευή παιδικών χαρών, ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευή πεζοδρομίων και ακολούθως προετοίμασαν το νέο σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2017.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια