250.000 € στους πλημμυροπαθείς καταστηματάρχες της Ιαλυσού που επλήγησαν το 2013


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιαλυσού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους πλημμυροπαθείς καταστηματάρχες- μέλη της, ότι μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα απονεμηθεί οικονομική ενίσχυση συνολικού ποσού 250.000 € σε όσους καταστηματάρχες επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του 2013 στην Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού. Η οικονομική αυτή ενίσχυση προέρχεται από Δωρεά της Τράπεζας Πειραιώς προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το σκοπό αυτό.

Αναμένεται ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , κατόπιν συνεννόησης με την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Διευκρινίζουμε ότι η εν λόγω αποζημίωση ουδεμία σχέση έχει με την οικονομική αποζημίωση της Περιφέρειας νοτίου Αιγαίου προς τους καταστηματάρχες, η οποία αναμένεται να καταβληθεί επίσης.

Με αφορμή την ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Ιαλυσού ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς, για όλες τις ενέργειες της για την καταβολή της σημαντικής αυτής οικονομικής ενίσχυσης, προς τους πλημμυροπαθείς καταστηματάρχες της Ιαλυσού.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ιαλυσού

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble