Ο Απόστολος Ρίζος “minimals” στη Ρόδο Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαρτίου


Απόστολος Ρίζος “minimals” στη Ρόδο
Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαρτίου
στο Embeeries coffee & beer bar
Στο κοντραμπάσο ο Θοδωρής Κουέλης

Ρυθμός, συναίσθημα και ερμηνεία συναντιούνται σε ένα μουσικό project μυσταγωγίας.

Ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί στη Ρόδο, στο coffee & beer bar «Embeeries», τo Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου για δύο μοναδικές εμφανίσεις.
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής, που συντονίζει το κοινό με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το επιτυχημένο μινιμαλιστικό μουσικό του project με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών.
Με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα, συμπράττει μουσικά με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή Κουέλη, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο, που άλλοτε δονείται μουσικά από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.
Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου (“Τι να θυμηθώ”, Να ’μαστε μαζί, Μη φύγεις) συναντούν τα πιο πρόσφατα («Το ψάρι», «Σ΄αυτή τη χώρα», «Παιδικό Τραγούδι») και άλλα που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν άμεσα («Το σπίτι που μεγάλωσες») για να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη , τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.
“EmBEERies Coffee & Beer Bar” Παραδείσι, Ρόδος | Τηλ. Κρατήσεων: 6949118380
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ένα ποτό
Χορηγοί: Σχολή οδηγών «Γιάννης Θεοφυλίδης», «Φώτο Μάνος» Φωτογραφήσεις, Κρεμαστή Ρόδος
Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops

12745817_10153698006212659_4887778526735475142_n

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια