Απομάκρυνση παροπλισμένων & κατασχεμένων σκαφών από την Μαρίνα Μανδρακίου


Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδ/σου σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απομακρύνθηκαν από τα κρηπιδώματα της Μαρίνας Μανδρακίου σκάφη τα οποία ήταν παροπλισμένα είτε κατασχεμένα και καταλάμβαναν θέσεις ελλιμενισμού πράγμα που απαγορεύεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Μαρίνας.
Συγκεκριμένα απομακρύνθηκα τα κατασχεμένα σκάφη Melondy, Rachel, Kasimir, Blongo, Trinity, καθώς επίσης τα παροπλισμένα σκάφη, το δελφίνι της ζωής & της ελπίδας, το αλιευτικό Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το ημερόπλοιο Τρίτων. Μετακινήθηκε προσωρινά σε νέα θέση το Sea Star αποδεσμεύοντας θέσεις ελλιμενισμού οι οποίες έχουν αυξηθεί με την αναχώρηση του SYMH II σε ναυπηγείο στον Πειραιά.
Οι παραπάνω ενέργειες εντάσσονται στα πλαίσια της λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης της Μαρίνας Μανδρακίου για την οποία η Υπηρεσία μας αυτή την περίοδο εκτέλεσε και συνεχίζει να εκτελεί εργασίες συντηρήσεων και επισκευών των κτιριακών εγκαταστάσεων και των σιδηρών εξαρτημάτων των λιμενικών υποδομών με στόχο την καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χρήστες της.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble