Μια απάντηση στον κ. Καμπουράκη – «Πρώτα βλέπουμε αν είμαστε σωστοί στο σπίτι μας»


ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ,ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ,ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟ ,ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η <<ΜΑΘΗΤΙΑ >? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Η ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ?ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ( ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ) ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ
ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

Υπεύθυνος τύπου του ΕΚΡ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble