Η διεύθυνση του SHERATON Rhodes Resort αναφορικά με τις καταγγελίες του νεοσύστατου σωματείου εργαζομένων


Σε επιστολή – απάντηση προχώρησε η διεύθυνση του ξενοδοχείου «SHERATON» της Ρόδου, αναφορικά με τις καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν από το νεοσύστατο σωματείο εργαζομένων του ξενοδοχείου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Προς μεγάλη μας έκπληξη, μαζί με απροσδιόριστο αριθμό πολιτών, διαβάσαμε στην ιστοσελίδα σας ανακοίνωση, υπογραφόμενη από την Προσωρινή Διοίκηση υπό σύσταση σωματείου στο ξενοδοχείο μας SHERATON Rhodes Resort, στην οποία ψευδώς και φυσικά αορίστως «καταγγέλλεται» ότι δήθεν η εταιρεία μας υποχρεώνει εργαζομένους της να ανακαλέσουν τις υπογραφές τους από την ιδρυτική πράξη του σωματείου.

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση αυτή είναι εντελώς ψευδή και συκοφαντικά, ενώ οι συντάκτες της θα κληθούν άμεσα να τα ανακαλέσουν ως ελάχιστη υποχρέωση επανόρθωσης.

Η εταιρεία μας, όπως έχει αποδείξει, έχει πάντοτε την διάθεση συνδιαλλαγής και συνεννόησης με τους εργαζομένους και τις συλλογικές τους οργανώσεις, εφαρμόζει τις συλλογικές συμβάσεις του κλάδου, εκπληρώνει έγκαιρα το σύνολο των υποχρεώσεών της έναντι των εργαζομένων και φυσικά δεν θα είχε κανέναν απολύτως λόγο να επιχειρήσει την αποτροπή σύστασης οιασδήποτε συλλογικής οργάνωσης των εργαζομένων στον εργασιακό της χώρο, και μάλιστα με τον χονδροειδή τρόπο που περιγράφουν οι εμπνευστές της παραπάνω ανακοίνωσης.

Θα σταθούμε όμως σταθερά απέναντι σε όποιον επιχειρήσει, με αθέμιτα μέσα όπως η συκοφαντία και προς εξυπηρέτηση ίδιων σκοπών, να διαταράξει το καλό εργασιακό κλίμα που απολαμβάνουν σήμερα οι εργαζόμενοί μας.

Θεωρούμε δεδομένο ότι θα ανταποκριθείτε στην αυτονόητη υποχρέωσή σας να δημοσιεύσετε άμεσα την παρούσα.

Εκ της Διευθύνσεως του Ξενοδοχείου

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια