Χατζηευθυμίου για Χατζηδιάκο : Να αφιππεύσετε από την κάλαμο για να μην μείνετε στην Ιστορία ως σημείο αναφοράς Άρχοντα προς αποφυγήν


Κύριε Χατζηδιάκο,
Είναι φανερό ότι θα μας εκπλήσσετε σε κάθε ευκαιρία με τα πρωτοφανή καμώματα σας στα οποία δυστυχώς προσπαθείτε να εμπλέξετε και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής σας οι οποίοι σε συζητήσεις τους με συναδέλφους τους των άλλων παρατάξεων εκφράζουν την απογοήτευσή τους από τη συμπεριφορά και τις ενέργειές σας.
Ζητάτε να σας δώσουμε συγχαρητήρια για το αυτονόητο ; Για την τακτική επαφή σας με τις επιτροπές που εσείς διορίσατε και τα εκλεγμένα στελέχη της παράταξής σας στις πρώην κοινότητες του νησιού; Κάντε τον κόπο να συνομιλήσετε και με πολίτες της κάθε περιοχής ίσως έτσι αντιληφθείτε τη γνώμη που ο πολίτης έχει σχηματίσει για την ανερμάτιστη πολιτική σας, για την εγκατάλειψη του νησιού και τους φόβους τους για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και του τόπου.
Αν δεν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους πολίτες, που είναι κάτι που θα σας έδινε τη δυνατότητα να προσθέσετε και νέες φωτογραφίες στις εκατοντάδες που έχετε ήδη παρουσιάσει (από χορούς και πανηγύρια), αν επαναλαμβάνω δεν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πολίτες, που δεν έχουν ανάγκη να προσκυνήσουν τον νεοφανή αστέρα της Ρόδου διαβάστε το άρθρο ενός πολίτη στη Δημοκρατική της Κυριακής 24/01/2016 στη σελίδα 5 και προβληματισθείτε. Κάντε μια αυτοκριτική θα σας βοηθήσει να συνέλθετε, να επανασχεδιάσετε τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων του νησιού και να αφιππεύσετε από την κάλαμο .
Κανείς δεν εύχεται να αποτύχετε ως δημοτική Αρχή. Όλους μας ενδιαφέρει η επιτυχία της διότι η δική σας επιτυχία θα είναι προς όφελος του συνόλου
Με ξένισε το ύφος του κειμένου της επιστολής .
Αν συντάχθηκε από εσάς κρίμα, αν το συνέταξε κάποιος τρίτος καλό θα είναι να μελετάτε προηγουμένως το κείμενο που σας ετοιμάζουν οι συνεργάτες σας
Θα ήθελα να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου στο κείμενο που μας στείλατε, ένα κείμενο στο οποίο διακρίνει ο όποιος αναγνώστης του το παραλήρημα στο οποίο φαίνεται ότι βρίσκεστε .
Να ξεκινήσω από τα μικροσυμφέροντα τα οποία υπαινίσσεστε ότι εξυπηρετώ. Για να διακρίνει σοβαρότητα καταγγελίες όπως αυτή που αναφέρεσθε θα πρέπει να καταθέσετε και τα ονόματα των εξυπηρετουμένων. Για το λόγο αυτό θα περιμένω στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο να γίνετε πολύ συγκεκριμένος έτσι ώστε και ο Ροδιακός Λαός να ενημερωθεί αλλά και οι καταγγελίες σας να εδράζονται σε πραγματικά γεγονότα.
Η μακρά πορεία μου στα τοπικά μας πράγματα έχει δείξει ποιος είμαι και πως πολιτεύομαι.
Οι πολίτες της Δωδεκανήσου έχουν χαρακτηρίσει τον καθένα από εμάς από τις πράξεις του και ειλικρινά δεν περιμένουν τους σημερινούς «ψευτοτσαμπουκάδες» για να σχηματίσουν γνώμη.
Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για την άποψη που οι συμπολίτες μου έχουν σχηματίσει για εμένα .
Ανοικτές πόρτες στο δήμο και το γραφείο του δημάρχου υπήρχαν την τετραετία 2007 – 2010
Όλοι εμείς σε συμπονούμε διότι θέλεις να αφήσεις ανοικτές τις πόρτες του δήμου όμως ΔΕΝ σε αφήνουν οι Εισαγγελείς, με τις «αυθαίρετες» εντολές που δίνουν στην Αστυνομία παρά τη θέλησή σου αλλά, και οι συνεργάτες σου. Πως να είναι ανοικτό το γραφείο σου κ. Χατζηδιάκο όταν ο πολίτης υποχρεώνεται να περάσει από Face Control σε δύο ή τρία γραφεία;
Άρα δεν δικαιούσθε να ομιλείτε για ανοικτό δήμο και γραφείο δημάρχου. Όμως το βρίσκεις ωραίο σαν κλισέ να αναφέρεσαι σε ανοικτές πόρτες , είναι sic.
Για τα έκτροπα της Παρασκευής είναι περισσότερο από βέβαιο ότι εσείς δεν είχατε καμία σχέση με την εντολή της Εισαγγελίας. Έτσι δεν είναι; Η Εισαγγελία προέβη αυθαίρετα στην έκδοση εντολής προς την Αστυνομική Διεύθυνση για την προστασία των μελών της δημοτικής Αρχής από τους δημότες που την ανέδειξαν
Καλό θα ήταν στην επόμενη συνεδρίαση του σώματος να μας διανείμετε φωτοτυπία του εγγράφου της Εισαγγελίας προς την Αστυνομική Διεύθυνση για να πειστούν όλοι οι κακεντρεχείς και άπιστοι Θωμάδες ότι δεν είχατε συμμετοχή στο αλυσόδεμα του δήμου για την προστασία της Δημοκρατίας !!!!!!!
Ή μήπως για να προστατεύσετε τη Δημοκρατία υπάρχει δικό σας έγγραφο προς την Εισαγγελία;
Να αναφερθώ και στην απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά μου όπως αναφέρετε στην επιστολή σας με την αυτομολία μου και τον τορπιλισμό των συνεδριάσεων του Δ.Σ. και να σας υπενθυμίσω αλλά και να ενημερώσω τους δημότες της Ρόδου ότι είσθε η μοναδική δημοτική Αρχή η οποία έτυχε της ολοσχερούς στήριξης των παρατάξεων της μειοψηφίας και ότι σε επισκέψεις μας στο γραφείο σας – σας δηλώσαμε τη συμπαράστασή και τη συμπόρευσή μας για το καλό του νησιού πλην όμως ουδέποτε η αφεντιά σας ζήτησε τη συνεννόηση με τις παρατάξεις της μειοψηφίας, σύμφωνα με τη δημοκρατική σας συνείδηση κάτι που δείχνει πως αντιλαμβάνεσθε τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της !!!!!!!
Ποιος λοιπόν αυτομόλησε; Οι της μειοψηφίας ή εσείς;
Παρόλα αυτά να ενημερώσω τους κατοίκους και δημότες του νησιού ότι αυτό τον ενάμιση χρόνο οι συνεδριάσεις γίνονταν με απαρτία που εξασφάλιζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας μιας και ικανός αριθμός Αντιδημάρχων, εντεταλμένων συμβούλων και λοιπών συγγενών είχαν σοβαρότερες απασχολήσεις.
Να κάνω όμως και μια αναφορά και στη δική σας ευαισθησία μιας που πολλές φορές σας περιμέναμε ακόμη και μια ώρα μετά την ορισθείσα από εσάς ώρα έναρξης της συνεδρίασης του Δ.Σ. ως να ήμασταν υποτακτικοί της αφεντιάς σας
Ποιος λοιπόν τορπιλίζει τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.; Τα μέλη της μειοψηφίας ή εσείς προσωπικά;
Λέτε να τρελαθήκαμε όλοι μαζί στις παρατάξεις της μειοψηφίας και να αποχωρούμε από τις συνεδριάσεις του σώματος χωρίς να υπάρχουν σοβαροί λόγοι; Μπήκατε στον κόπο να εξετάσετε τους λόγους που μας οδηγούν σ’ αυτή την απόφαση;
Όχι βέβαια διότι θεωρείτε υποχρέωσή μας να υπακούμε στις αποφάσεις του Μεγάλου Βεζίρη. Για τα σοβαρά ζητήματα έχετε ακουστά τον όρο διαβούλευση; Τα σοβαρά θέματα στο Δ.Σ. επί των ημερών σας έρχονται πάντα με τη μορφή ενημέρωσης. Εμείς οι «άλλοι» τσιμουδιά, απλά θα πρέπει να συναινέσουμε και να προσκυνήσουμε τον Κύριο
Να επανέλθω στο παραλήρημα που παρουσιάζει το κείμενο της επιστολής αυτής αλλά και του άκρατου εγωισμού όταν αναφέρεσθε απαξιωτικά στο έργο που έχει παραχθεί την περίοδο της δικής μας δημαρχίας. Το έργο που παρήχθη είναι ορατό και μετρήσιμο, το χαίρονται όλοι οι πολίτες του νησιού στην καθημερινή τους ζωή πλην του κ. Χατζηδιάκου που δεν θέλει να το δει Όμως οι συγκρίσεις είναι καταστροφικές για εσάς. Προσωπικά εύχομαι να υλοποιήσετε σε πέντε χρόνια σε ολόκληρο το νησί το ένα τρίτο των έργων που εμείς υλοποιήσαμε σε τέσσερα χρόνια στον πρώην δήμο Ροδίων.
Για να αναφερθεί κανείς στο ρόλο της μειοψηφίας, όπως επιχειρείτε να κάνετε στο περισπούδαστο κείμενο της επιστολής σας, στα δημοκρατικά πολιτεύματα θα πρέπει κατ’ αρχήν να γνωρίζει πως λειτουργεί η δημοκρατία.
Καλό θα ήταν να ενημερώσετε τους πολίτες της Ρόδου για τα αναχώματα τα οποία σας βάλαμε και ανακόψαμε το έργο σας. Ποιο έργο ανακόψαμε κύριε Χατζηδιάκο; Το ανύπαρκτο; Μην ξεχνάτε ότι ήδη είσθε δήμαρχος Ρόδου εδώ και ενάμιση χρόνο δεν μπορείτε πλέον να επικαλείσθε το δήθεν μικρό διάστημα που είσθε δημοτική Αρχή του νησιού ούτε να σκιαμαχείτε. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Αναφερθείτε στο έργο που παρήχθη από εσάς.
Ως έγκριτος δικηγόρος ασφαλώς και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ενημερώσετε τόσον εμάς όσον και τους δημότες της Ρόδου για τις δικαστικές περιπέτειες στις οποίες σας οδηγήσαμε διότι εμείς τις αγνοούμε (μην ξεχνάτε ότι η επιστολή σας αυτή απευθύνεται σ’ εμένα και τον κ. Γ. Υψηλάντη).
Φαίνεται ότι βρίσκεσθε σε άλλον τόπο ή άλλο Σύμπαν αν δεν έχετε τρικυμία εν κρανίω
Διαπιστώνει κανείς μια νοσηρή φαντασία σε ότι αναφέρετε στην επιστολή σας και μια μανία καταδίωξης από φανταστικούς εχθρούς σας στην υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου σας.
Μας κατηγορείτε για την προμήθεια από μέρους μας μηχανήματος αποφλοίωσης των πλαστικών μερών των καλωδίων, σας πληροφορούμε ότι για εμάς είχε και έχει μεγαλύτερη αξία η Υγεία των κατοίκων της περιοχής μας από οτιδήποτε άλλο εσείς θέτετε ως πρωτεύον . Επιπλέον να σας ενημερώσω ότι σε μελέτη που έγινε για τις επιπτώσεις στην Υγεία μας από την καύση των καλωδίων το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό για όλους τους κατοίκους του νησιού μιας και οι τοξίνες από την καύση των καλωδίων βρέθηκα σε καλλιέργειες στις κοινότητες Κατταβιάς – Απολακκιάς.
Ψιλά γράμματα για τους νεόκοπους Άρχοντες του τόπου. Μήπως θα έπρεπε να προχωρήσετε σε προμήθεια νέου μηχανήματος; Θα απαντήσετε ότι δεν έχουμε χρήματα, υπάρχουν περικοπές των ΚΑΠ, καταργήθηκε ο ΔΗΦΟΔΩ και όσα άλλα τα οποία αδυνατώ να κατανοήσω Φαίνεται ότι η προστασία της Υγείας των κατοίκων του νησιού για εσάς είναι δευτερεύον ή και τριτεύον θέμα. Απαντήστε όχι σ’ εμάς αλλά στους κατοίκους του νησιού για ποιόν λόγο θεωρείτε ότι δεν ενεργήσαμε σωστά.
Ενοχλούμαι είναι αλήθεια από την ανικανότητα αξιοποίησης του Καρνάγιο της Ρόδου και ενοχλούμαι διότι είμαι εκείνος ο οποίος ολοκλήρωσε το έργο των Λιμενικών εγκαταστάσεων αλλά και τη δημοπράτηση του έργου των χερσαίων εγκαταστάσεων και την ανάδειξη του πλειοδότη επενδυτή .
Ρωτήστε τον Σύμβουλό σας επί των Λιμενικών έργων τι έγινε με την ακύρωση της δημοπρασίας αυτής και της δημοπρασίας για τη Μαρίνα Μανδρακίου. Ερωτήστε και τον έτερο ομογάλακτό και ομόσταυλο σας Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου εκείνης της περιόδου. Όσο για το έργο για το οποίο επικαλείσθε ότι έγινε στο Καρνάγιο (μεταφορά μπαζών και τοιχίο 3 μέτρων) καλό θα ήταν να ενημερώνατε τους πολίτες ότι το έργο αυτό δεν υλοποιήθηκε από το δήμο αλλά από την εταιρεία η οποία ανέλαβε την εκμετάλλευση τμήματος του χερσαίου χώρου κατά τα πρότυπα προηγούμενης παρόμοιας ανάθεσης από τον σύμβουλό σας επί των λιμενικών έργων, χωρίς διαγωνισμό με αποτέλεσμα ο δήμος για περίπου μια δεκαετία να ταλαιπωρείτε στα δικαστήρια .
Όσο για τον Εμπορικό , Λιμένα πράγματι ενοχλούμαι διότι, το έργο το οποίο ολοκληρώθηκε επί θητείας μας με αποτέλεσμα να λειτουργήσει ο Τουριστικός λιμένας και να αυξηθούν κατακόρυφα οι προσεγγίσεις Κρουαζιερόπλοιων, εγκαταλείφθηκε και παρουσιάζει οικτρή εικόνα που δεν τιμά τη Ρόδο και τον Πολιτισμό της. Είναι και θέμα αισθητικής του καθενός . Άλλη η δική μας αισθητική άλλη η δική σας. Εσείς θεωρείτε ότι το Εμπορικό λιμάνι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως θεωρείτε ότι βρίσκεται και η καθαριότητα της πόλης σε αντίθεση μ’ εμάς που θεωρούμε ότι και τα δύο βρίσκονται σε άθλια κατάσταση
Η γνώση των προβλημάτων όπως αποδεικνύει η αναφορά μας σ’ αυτά αλλά και η κατάθεση προτάσεων για την επίλυσή τους δεν δικαιολογεί την άποψή σας ότι έχουμε εξαφανισθεί όπως αναφέρετε στην επιστολή σας, μια επιστολή που αποτελεί μνημείο ανακρίβειας και άγνοιας, αλλά αντιθέτως αποδεικνύει την σοβαρή ενασχόλησή μας, την γνώση των προβλημάτων, την κατάθεση προτάσεων και το σεβασμό μας στην απόφαση του Ροδιακού Λαού.
Εκτός και αν εννοείτε ως εξαφάνισή μας την απουσία μας από φωτογραφίες στις οποίες αναγνωρίζουμε ότι είσθε μακράν πρώτος, πλην όμως οι φωτογραφίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ
Η μειωμένη αντίληψη στον τρόπο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δήμου της Ρόδου είναι επικίνδυνη για το μέλλον του τόπου. Ζητάτε συγχαρητήρια για την ενοικίαση του ΑΚΤΑΙΟΝ με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε; Δικιά σας η Δόξα δική σας και η ευθύνη.
Άφησα για το τέλος το καλύτερο.
Κρίμα που ως έγκριτος δικηγόρος με τόση εμπειρία δεν μπήκατε στον κόπο να κάνετε μια ερώτηση στη Γραμματεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου για να πληροφορηθείτε για τον αριθμό και τους λόγους των μηνύσεων που υπέβαλα κατά συναδέλφων μου.
Θα περιμένω στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μαζί με την ενημέρωση που εδώ και δύο μήνες αρνείσθε να μας κάνετε σχετικά με την εκκαθάριση της ΡΟΔΩΝ Α.Ε. και που βρίσκονται τα χρήματα από τα ενοίκια που έχουν εισπραχθεί εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια (μιλάμε για ένα ποσόν άνω των 5 εκατομμυρίων € και πλέον είσθε υπεύθυνος για το που διετέθησαν τα χρήματα αυτά), να προσκομίσετε και μία λίστα με τις μηνύσεις ή αγωγές ή οτιδήποτε άλλο έκανα προκειμένου να διωχθούν συνάδελφοί μου.
Είναι καιρός να τελειώσει αυτή η Ιστορία και να πάψετε να πιπιλάτε αυτή την καραμέλα.
Δεν υπέβαλα καμία μήνυση, αγωγή ή οτιδήποτε άλλο κατά ουδενός συναδέλφου μου.
Αντίθετα με τις ενέργειές μου σώθηκαν αρκετοί από διώξεις λόγω παρακράτησης ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων προς τράπεζες για λογαριασμό υπαλλήλων του δήμου ποσού πολλών εκατομμυρίων €.
Εσείς κ. Χατζηδιάκο αρέσκεστε να εντρυφάτε σε μελέτες, προτάσεις έγγραφα και οτιδήποτε έχει σχέση με το παρελθόν.
Κάντε τον κόπο να καλέσετε το προεδρείο των δημοτικών υπαλλήλων της περιόδου εκείνης. Κάτι θα μάθετε και δεν θα χάσετε τον χρόνο σας μιας και δεν έχετε κάτι σοβαρότερο να κάνετε.
Αυτό το οποίο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι το ότι έχουμε έναν Περιώνυμο, Περισπούδαστο και Περιλάλητο Νέο Αυτοκράτορα.
Ελπίζω να συνέλθετε σύντομα να αφιππεύσετε από την κάλαμο για να μην μείνετε στην Ιστορία ως σημείο αναφοράς Άρχοντα προς αποφυγήν .

Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
ΡΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια