Αντίστροφη μέτρηση για την 51η Έκθεση της Κρεμαστής της Ρόδου


Μερικές μόλις ημέρες μένουν για την έναρξη της 51ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου, με περισσότερους από 90 εκθέτες να προσελκύουν τα βλέμματα Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών.


Από τις 12 έως και τις 23 Αυγούστου του 2016, η καρδιά της τέχνης και της ελληνικής γης θα «χτυπάει» στην Έκθεση της Κρεμαστής της Ρόδου που εδώ και μισό αιώνα αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της αγροτικής οικονομίας και της χειροτεχνίας. Η μακροβιότερη έκθεση θα «πλημμυρίσει» από ποιοτικά προϊόντα από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα, χειροποίητες δημιουργίες, καινοτόμες ιδέες, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις μουσικής και χορού. Η 51η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής που φέτος έχει τη σφραγίδα της RM International θα συγκεντρώσει περισσότερους από 90 εκθέτες, ενώ θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, καθώς έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Επιπλέον, πλήθος ποικίλων και παράλληλων δράσεων θα πλαισιώνουν το μακροβιότερο πολιτιστικό γεγονός στο νησί της Ρόδου που θα ανοίξει τις πύλες του στις 12 Αυγούστου. Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη σημαντική στήριξη του Δήμου Ρόδου, της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής και του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Παναγία η Ελεημονήτρια», η έκθεση θα μυήσει τόσο τον Έλληνα όσο και τον ξένο επισκέπτη σε ένα ταξίδι μοναδικών εμπειριών και ξεχωριστών γεύσεων. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών θα μονοπωλήσουν τα παραδοσιακά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, οι χειροποίητες δημιουργίες αλλά και τα εκθέματα λαϊκής τέχνης που μας υπενθυμίζουν ότι η Ελλάδα είναι ένας επίγειος παράδεισος ανόθευτης φυσικής ομορφιάς και παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.kremasti-expo.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια