Στο 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτικής Παιδείας


Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου, ο κ. Στέργος Παρδαλός, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της καθηγήτριας κας Ιουλίας Γούλα, στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτικής Παιδείας της πρώτης τάξης του Λυκείου.

Ο κ. Παρδαλός, ενημέρωσε τα παιδιά για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Η δράση αυτή, αποτελεί μέρος του προγράμματος προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιεί ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και η οποία στόχο έχει τη δημιουργία ενεργών και ενημερωμένων αυριανών πολιτών. Το επόμενο διάστημα, τα παιδιά που ενημερώθηκαν θα φιλοξενηθούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να διεξάγουν προσομοίωση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου.
Με την ευκαιρία, ο Αντιδήμαρχος κ.Παρδαλός, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του 3ου ΓΕΛ κ. Ανδρέα Μαρίνο, για θέματα του σχολείου που άπτονται της αρμοδιότητάς του, ενώ ο κ.Μαρίνος με τη σειρά του, τον ευχαρίστησε, γιατί κάθε φορά βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, αρωγός και συμπαραστάτης σε θέματα που ο Δήμος καλείται να συνδράμει.

Ο κ. Παρδαλός, δεν παρέλειψε να παρακινήσει τα παιδιά να συνεχίσουν να ενημερώνονται και να μην απεμπολήσουν το δικαίωμα που τους παρέχει η δημοκρατία να ασχοληθούν στο μέλλον με τα κοινά. Με τον τρόπο αυτό θα είναι σε θέση τα ίδια να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αύριο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble