Δείτε πως παρασύρει 72χρονος παιδόφιλος το 9χρονο θύμα του (vid)


Προκαλεί σοκ η ευκολία και η απλότητα που απαιτείται για να παρασυρθεί ένα ανυποψίαστο μικρό παιδί από οποιονδήποτε θελήσει να το κακοποιήσει σωματικά και ψυχικά. Το βίντεο που κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας είναι ενδεικτικό και θα έπρεπε να υποψιάσει τους γονείς και πιθανόν να αναθεωρήσουν τον τρόπο προσέγγισης που θα πρέπει να έχουν με τα παιδιά τους.

Το πλάνο δείχνει έναν 72χρονο Ρώσο, ονόματι Μιχαήλ Νόβικοφ, ο οποίος περπατά ασθμαίνοντας, στηριζόμενος στη μαγκούρα του, ενώ έχει καταφέρει να παρασύρει ένα ανυποψίαστο 9χρονο κορίτσι. Όπως ανέφερε η αστυνομία, είπε στο κορίτσι «έλα να δεις τα κουνέλια μου» και «να παρακολουθήσεις καρτούν στην τηλεόραση», πριν επιτεθεί στο μικρό κορίτσι, το οποίο δάγκωσε, βασάνισε και βίασε.

«Ο άνδρας απήγαγε το κορίτσι, παρασύροντάς του στο διαμέρισμά του, πολύ κοντά στον τόπο όπου έπαιζε», ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας. «Για περίπου μία ώρα, άσκησε σωματική και σεξουαλική βία πάνω του», ήταν η χαρακτηριστική περιγραφή. Πλέον, το 9χρονο παιδί νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει, όταν ο 72χρονος πήγε στην κουζίνα.  Αμέσως έτρεξε και τα είπε όλα στη μητέρα της, η οποία απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία. Η Ιουλία Ιβάνοβα, εκπρόσωπος των δικαιωμάτων των παιδιών στη Ρωσία, είπε πως «της είπε να έρθει στο σπίτι του για να δει καρτούν. Η συμπεριφορά του έγινε επιθετική. Το κορίτσι έφυγε όταν πήγε στην κουζίνα. Η μητέρα της πήγε αμέσως στην αστυνομία και ο 72χρονος άνδρας συνελήφθη στο διαμέρισμά του».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια