Ξεχωρίζουν οι σπουδαστές της Anko για τον ζήλο και την αφοσίωση τους στις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις!


Ξεχωρίζουν οι σπουδαστές της Anko για τον ζήλο και την αφοσίωση τους στις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις!

Ευχαριστήριο σχολής προς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Ρόδου, προς Γονείς & Σπουδαστές και φυσικά προς Καθηγητές.

Η τουριστική σχολή Anko Ρόδου πραγματοποίησε επίσκεψη πρακτικής άσκησης των μαθητών στις επιχείρησης, όπου εργάζονται.

Τα σχόλια από τις επιχειρήσεις και το επίπεδο ικανοποίησης των προϊσταμένων από τους μαθητές μας ήταν εξαιρετικά.

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και περήφανοι για την πρόοδο των σπουδαστών μας, οι οποίοι εργάζονται σε πραγματικές συνθήκες αποτελεσματικά, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Τους συγχαίρουμε δε για τον χαρακτήρα τους και το φιλότιμό τους. Να συνεχιστεί η προσπάθεια με μεγαλύτερη ακόμα ένταση.

Η σχολή συστήνει προς τους σπουδαστές να επιδείξουν αξιόλογο ζήλο, υπομονή, προσπάθεια για ποιοτικότερη και ταχύτερη απόδοση στην εργασία σας. 

BANNER_300X300_nodiscountΕυχαριστούμε ιδιαίτερα τους Διευθυντές, Προσωπάρχες και τους προϊσταμένους των τμημάτων, και φυσικά την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων, οι οποίοι πραγματικά αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στην εκπαίδευσή των μαθητών μας μέσα από την εργασία και δημιουργούν εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες, όπου ο μαθητής βιώνει με δημιουργικό τρόπο τις πρώτες του επαγγελματικές εμπειρίες. Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και μας εμπιστευτήκατε.

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καθηγητές της σχολής, οι οποίοι πραγματικά όχι μόνο μετέδωσαν τις γνώσεις τους αλλά έμαθαν στους σπουδαστές την σημασία, που έχει ο σωστός χαρακτήρας για κάθε εργασία, πόσο μάλλον για την ομαδική εργασία στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Λάβαμε πολλά συγχαρητήρια από τις επιχειρήσεις, τόσο για τις γνώσεις των μαθητών όσο και για την συμπεριφορά τους, και αυτό οφείλετε και σε εσάς τους καθηγητές μας.

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπου εργάζονται σπουδαστές της Anko είναι τα ξενοδοχεία & spa: Elyseum, Alila, Sunwing, La Marquise, Sheraton, Esperos palace & village, Esperides, Lindos Royal, village & Imperial, Lindos Mare & Blu, Boutique 5, Princess Andriana, Magic Life, Porto angeli, Aegean Blu atlantica, Evridiki spa, Asian Spa, BelAir Hotel, Aldemar Amilia, Atlantica Princess, Pegasos, Aegeo spa, Sheraton, Belair, Atlantica Princess, Aldemar Amilia, La Marquise, Grand Hotel, Cresten Royal, Cresten Palace, The Ixian Grand, SunPrime Mira Mare και Μitsis Faliraki Beach Hotel.

Δείτε εδώ περισσότερα για τα τμήματα σπουδών της ANKO

Με εκτίμηση

Η Υπεύθυνη Σπουδών

Στεργία Έψιμου

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια