Σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας πρόγραμμα για τεχνικές «Sous vide» από την Gastronomy Essentials στην Anko academy Ρόδου

12301624_706218466180698_4033968204199912010_n

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας «hands on» πρόγραμμα για τεχνικές «Sous vide» που Διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ κ συντόνισε η Gastronomy Essentials στον σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστηριακό χώρο της Anko academy στη Ρόδο. Το σεμινάριο εισηγήθηκε ο γνωστός chef και Πρεσβευτής της σύγχρονης Κρητικής Γαστρονομίας Γιώργος Στυλιανουδάκης,παρασκευάζοντας συνταγές από το προσωπικό του βιβλίο «Ο δρόμος προς τη σύγχρονη Κρητική Γαστρονομία» των εκδόσεων Gastronomy Essentials.

Την παρούσα προσπάθεια στήριξαν με την παρουσία τους επαγγελματίες του χώρου κάνοντας το σεμινάριο Sold out την πρώτη μέρας κιόλας και αρωγοί στην υλοποίηση αποτέλεσαν οι εταιρίες Mcaterplus Μαρινάκης, Unilever και Xenex. Η σχολή Anko Academy ξεκίνησε από την αρχή ακόμα της λειτουργίας της να υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες έχουν σκοπό να αναδείξουν το επίπεδο της γαστρονομίας του τόπου και να καταρτίσουν καλύτερα τους επαγγελματίες. Όλα αυτά μέσα σε ένα χώρο καλά και άρτια εξοπλισμένο και το βασικότερο στο κέντρο της ακριτικής επαρχίας όπως η Ρόδος.