Ρόδος : Αναζητούνται μάρτυρες για θανατηφόρο τροχαιο στην Παναγιά Τσαμπίκα


Στις 22 Ιουλίου το 2014 ημέρα Τρίτη στο νησί της Ρόδου και στην Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου μετά την περιοχή Κολύμπια (στη διασταύρωση προς την Παναγιά Τσαμπίκα την ψηλή ή Κυρά) έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα περίπου στις 18:55. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 45χρονος Κωνσταντίνος Αργυράκης εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης όπου νοσηλεύθηκε 13 μήνες.

Το τραύμα ήταν σοβαρό και παρ’ όλες τις προσπάθειες αλλά και τις 5 χειρουργικές επεμβάσεις δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή κι έτσι το πρωινό της 15ης Αυγούστου 2015 κατέληξε. Οι γονείς μέρα νύχτα ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία.

Έτσι, λοιπόν, μετά από τόσο καιρό αφού απουσίαζαν από το νησί της Ρόδου ζητούν εξηγήσεις και παρακαλούν θερμά όσους βρέθηκαν εκείνη την στιγμή που έγινε το ατύχημα, Έλληνες, τουρίστες ή αλλοδαπούς και είδαν κάτι το οποίο τους κίνησε την περιέργεια, να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν στο 0030 698-70-84-446 ή 0030 22440 22996‬‬. Υπάρχουν οι υποψίες πως κάποιος οδηγός του διέκοψε την πορεία καθώς έβγαινε στην Εθνική οδό από την παλαιά οδό, ακριβώς απέναντι από τον δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία της Παναγιάς Τσαμπίκας.

Με ευγνωμοσύνη, οικογένεια Αργυράκη.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια