Ρόδος: Στο top 10 των Γερμανών για τον Δεκέμβριο


Σημαντική αύξηση κατά 16% καταγράφηκε στις κρατήσεις προς τη Ρόδο (στο αεροδρόμιό της) στη γερμανική αγορά το Δεκέμβριο (έναντι του ίδιου μήνα το 2014).

Με την αύξηση αυτή το αεροδρόμιο στη Ρόδο εισήλθε στην πρώτη δεκάδα των αεροδρομίων, στους προορισμούς, που επιλέγουν οι Γερμανοί (δέκατη θέση).

Το αεροδρόμιο της Μαγιόρκας είδε μια σταθερή αύξηση κατά 10% στις κρατήσεις τον περασμένο μήνα και διατήρησε το μερίδιο του 24% στο σύνολο των κρατήσεων για τα δέκα μεγαλύτερα αεροδρόμια, σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία της TravelTainment.

Οι Κανάριοι Νήσοι επίσης είχαν καλή επίδοση τον περασμένο μήνα, με μια ισχυρή αύξηση 18% για το Λας Πάλμας, 9% για Φουερτεβεντούρα, 11% για Αρεσίφε και 5% για τη Νότια Τενερίφη.

Σε αντίθεση, η Αττάλεια, που είχε μείωση 24% το Νοέμβριο, υπέστη μείωση 26% στις κρατήσεις τον περασμένο μήνα. Ως αποτέλεσμα, το μερίδιο αγοράς της Αττάλειας μειώθηκε κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες στο 23%, αφήνοντας το δεύτερο στην κατάταξη από την αρχή του έτους.

Ομοίως, η Χουργκάντα υπέστη μείωση 29% στις κρατήσεις το Δεκέμβριο μετά από μια πτώση 42% το Νοέμβριο, καθώς η ζήτηση για διακοπές στην Αίγυπτο άρχισε να ξεθωριάζει μετά την συντριβή του αεροπλάνου στο Σινά.

Το πορτογαλικό νησί της Μαδέρας διατήρησε την ένατη θέση, παρά την πτώση 21% στις κρατήσεις σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Πηγή : allesgr.de

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble