Σύντομα θα γίνει και πάλι λειτουργικό το λιμανάκι των Φανών – Προοπτική για λειτουργία μαρίνας


Σήμερα ημέρα Δευτέρα 16 Μαίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ. ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή του Δημάρχου Ρόδου Χατζηδιάκου Φώτη, του Προέδρου του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.ΝΔ. Χριστοδούλου Μιχαήλ, της Αντιδημάρχου Ρόδου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ κας Χατζηλαζάρου Μαρίζας, του Προέδρου του Δ.Δ. Φανών Νικολίτση Βασίλειου, του Προέδρου του συλλόγου « ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» κου Γρηγόριου Βαίτση , του αρμόδιου μελετητικού γραφείου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα που παρουσιάζεται με την προσάμμωση του αλιευτικού καταφύγιο Φανών Ρόδου .

Από το μελετητικό γραφείο του κου Γιαμίν Αλβέρτου και των Συνεργατών του, έγινε η παρουσίαση της ακτομηχανικής μελέτης που αντιμετωπίζει οριστικά το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά και αναβαθμίζει το αλιευτικό καταφύγιο Φανών, αφού εκτός από αλιευτικό καταφύγιο προτείνεται η λειτουργία του και ως μαρίνα με δυνατότητα φιλοξενίας συνολικά 170 σκαφών. Το σύνολο της παραπάνω μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 6.000.000,00€

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αποφασίσθηκε επίσης να γίνουν παρεμβάσεις , που δεν εμποδίζουν την εκτέλεση της προτεινόμενης μελέτης, ώστε άμεσα να καταστεί το λιμάνι λειτουργικό .

13235078_10207704056552057_356814065_o

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble