Αλ.Τσίπρας: «Θα έχουμε σύντομα μείωση του χρέους – Έρχεται το τέλος της Επιτροπείας» (βίντεο)


«Οι δεσμεύσεις της Θεσσαλονίκης ισχύουν πολύ σύντομα σημαντικές εξελίξεις για το χρέος που θα σημάνουν το τέλος της επιτροπείας» δήλωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Αποδόμηση της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, διερωτώμενος: «Ο κ. Μητσοτάκης που μας λέει ψεύτες από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκείνος τι έκανε; Είναι το αγαπημένο παιδί των δανειστών»

Αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών λέγοντας  πως «εάν κάποιος από τους υπερθεματιστές -δεν μας ενδιαφέρει κανένας, δεν είναι φίλος μας- δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει η να δικαιολογήσει τα χρήματα του, θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο».

Αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είπε «Ήταν ένα όργιο συκοφαντίας.Στον στον αρχηγό της ΝΔ δεν του αρέσουν τα καθαρά πρόσωπα, του αρέσουν τα πρόσωπα της διαπλοκής. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν εξήγγειλε μόνο πράγματα που δεν γίνονται, εξήγγειλε πράγματα επικίνδυνα και για την κοινωνία και για την οικονομία.

Προχωρήσαμε σε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, στις λίστες φοροδιαφυγής και πολλά άλλα, μέχρι και την απλή αναλογική, φέραμε -δεν τα καταφέραμε όμως- στο δημοσιονομικό σκέλος, όχι όμως γιατί κοροϊδέψαμε κάποιον», τόνισε.

Στη συνέχεια, διατύπωσε το ερώτημα: «Ο κ. Μητσοτάκης που μας λέει ψεύτες από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκείνος τι έκανε;».


Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble