9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου το Σαβ/κο 16 και 17 Ιουλίου!


Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου, ανοίξει τα μικρόφωνα και τις εντάσεις το Σαβ/κο 16 και 17 Ιουλίου!

Ώρα έναρξης των συναυλιών: 20:00.

Πολλές μπάντες, όλων των ειδών μουσικής θα περάσουν από τη σκηνή: παραδοσιακή μουσική, Μεθυσμένες κιθάρες, Distant Rabbit, George Chronas (Αθήνα), Εμμανουέλα Χούλη, Γιάννης Κατσιμπράκης, Castle 302, Πυρήνες (Θεσσαλονίκη), Inappropriate, ZomBEES, M.Πα.Ντα.Μ, Πέτρος Σταματίου, Lionhead, Σάβανο, Anastasis και η Μιρέλα Πάχου με τους Σινογιάννης Δημήτρης και Μουτάφης Δημήτρης (στις συναυλίες της Κυριακής).

Τα απογεύματα, υπάρχει οργανωμένη κατασκήνωση, ιππασία (Campo Chiaro), παιχνίδια (Play Café) και φυσικά βόλτες στη φύση και στο πανέμορφο άλσος Αγίου Σουλά!

Ακόμα: 15-16-17 Ιουλίου: Τουρνουά τένις juniors (οργανωμένο από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά) και 16-17 Ιουλίου: Bazaar βιβλίου (οργανωμένη από το Νηπιαγωγείο Σορωνής).

Τη διοργάνωση στηρίζουν: η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΔΟΠΑΡ, η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, η «Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά», το Ξενοδοχείο Kypriotis, το Κέντρο Μουσικής Φώτη Γιακουμάκη και το Τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη.

Στο event https://www.facebook.com/events/1691201431132129 μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας. Στο κανάλι μας στο youtube.com/ampernalli μπορείτε να δείτε βίντεο από όλες τις προηγούμενες Γιορτές Μουσικής.

Πληροφορίες και συμμετοχές μουσικών: ampernalli@gmail.com, τηλέφωνο 6975300157. Καλή αντάμωση!

afisa (2) γιορτη1 γιορτη2

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια