Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Ισιδώρου


Δερματολογικές εξετάσεις, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Μ. Δευτέρα στο δημοτικό Ιατρείο της Τοπική Κοινότητα του Αγ. Ισιδώρου, από την Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ιατρό- Δερματολόγο κα. Άννα Ζωάννου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Στέλιου Βονάκη.

Η κα. Ζωάννου εξέτασε ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, συνταξιούχων και ατόμων με αναπηρίες, που αντιμετωπίζουν περιστατικά της ειδικότητας της Αντιδημάρχου, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υγείας που προσφέρει ο Δήμος Ρόδου στους αδύναμους συμπολίτες μας, που δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν, είτε λόγω της οικονομικής κατάστασης, είτε λόγω της προχωρημένης ηλικίας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια η κα Ζωάννου σε συνεργασία με κλιμάκιο της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, επισκέφτηκαν δώδεκα (12) σπίτια και συναντήθηκαν με άτομα που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα, προκειμένου να ενημερωθούν αν είναι ικανοποιημένοι από τη δομή της Υπηρεσίας και αν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω για να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble