Η πρώτη δήλωση απο την Μαρία Αγγέλου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος


«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ»
ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

«Περήφανη Ελληνίδα αισθάνομαι σήμερα όχι μόνο γιατί οι Έλληνες αποφάσισαν να εγκρίνουν την πολιτική που μέχρι σήμερα εφάρμοσε η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και γιατί οι Έλληνες πολίτες απέδειξαν ότι και ώριμοι πολιτικά είναι να συμμετέχουν σε αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και καλλιεργημένη έχουν την κριτική τους σκέψη τόσο ώστε να μην επηρεάζονται από σειρήνες και φερέφωνα που πρεσβεύουν τον παλαιοκομματισμό και συμφέροντα που αντίκεινται σε αυτά της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Τον λόγο έχουν και πάλι οι λαοί της Ευρώπης. Από αύριο ο ίδιος ο ελληνικός λαός θα είναι αυτός που θα διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες, μετά το συντριπτικό ποσοστό του «ΟΧΙ» του 61,31%. Την ισχυρή και ενωτική βούληση αυτού θα μεταφέρει πια η κυβέρνηση. Βούληση συνοδευόμενη και από το βάρος μιας μεγάλης ευθύνης της οποίας θα πρέπει να φανεί αντάξια.
Στις 5 του Ιούλη νίκησε η δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η Ευρώπη της ισότητας. Καλωσορίζω την νέα εποχή που ξημέρωσε για την Ελλάδα. Οι αγώνες μας δικαιώνονται».

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble