Αυτοψία στην παραλία της Κρεμαστής – Η θάλασσα «καταπίνει» τον δρόμο


Σήμερα το πρωί, οι δυο Αντιδήμαρχοι, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη και υπηρεσιακούς παράγοντες, έκαναν επί τόπου αυτοψία στην περιοχή και εξέτασαν την κατάσταση, αποφασίζοντας να δράσουν άμεσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, υπό την προϋπόθεση της αναστολής του Νόμου για τις απευθείας αναθέσεις που θα αποφασιστεί άμεσα από την Κυβέρνηση, όπως υπάρχει σχετική ενημέρωση, ο κ. Κωνσταντίνου θα προχωρήσει στην απευθείας ανάθεση εργολαβίας για άμεση παρέμβαση στα σημεία – φαγώματα του δρόμου για να προστατευτεί η βατότητα του. Παράλληλα ο κ. Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους παρόντες αλλά και παραβρισκόμενους κατοίκους της Κρεμαστής ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου για το 2017 υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη για εκπόνηση μελέτης για την αντιδιαβρωτική προστασία των ακτών της Δυτικής πλευράς της Νησιού.

Στην αυτοψία παρευρέθησαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, κ. Γιάννης Φλεβάρης, όσο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άγγελος Ανανίας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι παρόμοια πρόβλεψη για την προστασία από την διάβρωση των Δυτικών ακτών έχει προβλεφθεί και από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την οποία ο Δήμος Ρόδου έχει πολύ στενή συνεργασία.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble