Αυτό είναι το νέο iPhone 7!


Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus

Σχεδιαστικά το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus μοιάζουν με το iPhone 6 με μικρές αλλαγές όπως η έλλειψη της κεραίας στο πίσω μέρος της συσκευής αλλά και η απουσία της θύρας ακουστικών τα οποία πλέον θα συνδέονται στη θύρα lightning ή ασύρματα ενώ αν κάποιος έχει τα “παλιά” ακουστικά η Apple θα έχει στο κουτί και ειδικό αντάπτορα.

Εκτός όμως από αυτά σύμφωνα με την Apple το νέο iPhone 7 είναι το καλύτερο iPhone που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα! Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67, διαθέτει τον νέο ανανεωμένο A10 τσιπ επεξεργαστή ο οποίος προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και ταχύτητα αλλά και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα: 13 ώρες ασύρματης μετάδοσης βίντεο στο iPhone 7 και έως και 14 ώρες στο iPhone 7 Plus ενώ για την ασύρματη μετάδοση μουσικής, τα νέα μοντέλα αντέχουν 40 και 60 ώρες αντίστοιχα.
Επίσης το Home button, έχει επανασχεδιαστεί και πλέον “καταλαβαίνει” την πίεση όπως δηλαδή γίνεται με το Force Touch touchpad στους Mac.
Η νέα κάμερα του iPhone 7 είναι στα 12MP με φακό που έχει διάφραγμα 1.8f και ταχύτερο αισθητήρα κατά 60% σε σχέση με την κάμερα του προγενέστερου μοντέλου. Επίσης, το φλας υποστηρίζεται από ένα σύστημα 4 LED. Το iPhone 7 Plus διαθέτει 2 κάμερες μία με φακό ευρυγώνιο και μία τηλεφακό για να μπορεί ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα οπτικού ζουμ.
Η μπροστινή κάμερα είναι στα  7Mpixel και διαθέτει τεχνολογία αυτόματης σταθεροποίησης εικόνας.
Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα διατεθούν σε 5 χρώματα (jet black, black, rose gold, gold, and silver) με χωρητικότητα 32GB, 128GB και 256GB ενώ οι τιμές τους θα ξεκινάνε στις ΗΠΑ ξεκινούν από τα 649 δολάρια και 749$. H διάθεση θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις πρώτε χώρες ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε μάλλον μία εβδομάδα μετά.

Πηγή : newsit.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια