Άφθονο γέλιο χάρισε στο κοινό η παράσταση «Τα Προξενιά» του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου


Κέρδισε τις εντυπώσεις η παράσταση «Τα Προξενιά» της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου. Το κοινό χθες βράδυ,  γέμισε το θερινό  κινηματοθεατρο Ρόδον και ξεκαρδίστηκε στα γέλια απο την κωμωδία σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Τσακίρη .

Η ερμηνεία των ηθοποιών αλλά και η απόδοση των κειμένων στη τοπική διάλεκτο του Αρχαγγέλου χάρισαν άφθονο γέλιο .

Μεταξύ άλλων την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Βαγγέλης Μανδρακός , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου , η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαρίκλεια Γιασιράνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Δράκος , ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Σαρής .

Η παράσταση θα παρουσιαστεί και σήμερα Κυριακή στις 20:00 

Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ

Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του κ. Μιχάλη Τσακίρη, Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου, που έγραψε και τα κείμενα.Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο κ. Αντώνης Τσακίρης και την μουσική επιμέλεια έχει ο κ. Αντώνης Κολιός.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρ. Ίκουτας, Θ. Κολιάδης, Τσ. Κοντόγιαννου, Β. Λεβέντη, Φλ. Λεβέντη, Μ. Παρδαλού, Μ. Πατσάη, Κ. Πορτοκαλλάς, Σ. Σακελλάρης, Μ. Σαρικάς, Χρ. Σαρή, Μ. Τουβραδόπουλος, και ο Ν. Τσακίρης. 

Δείτε φωτογραφίες απο την χθεσινοβραδινή παράσταση

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια