Αφιέρωμα στην Ρόδο από γνωστή Γαλλίδα lifestyle blogger


Η πολύ σημαντική Γαλλίδα fashion, lifestyle και mother blogger Natacha Birds, φιλοξενήθηκε στη Ρόδο, 14-18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των δημοσιογραφικών ταξιδιών που ο διοργανώνουν ο ΣΕΤΕ & η Marketing Greece για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου!

Η συγκεκριμένη blogger έχει πολύ υψηλά νούμερα στο blog της και πολύ δυνατή παρουσία στα social media. Συγκεκριμένα έχει 120.000 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαία στο blog της, ενώ πάνω από 220.000 followers την ακολουθούν στο Instagram. Το δυνατό σημείο της, που την κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή είναι ότι καταφέρνει να συνδυάσει το μοντέρνο και σύγχρονο Lifestyleμε το ρόλο της μητέρας δυο μικρών παιδιών.

Η Natacha επισκέφτηκε την Ρόδο μαζί με τον γνωστό Ισπανό φωτογράφο σύζυγο της και τα δυο τους παιδιά και το αποτέλεσμα του ταξιδίου της ήτανε μία εξαιρετικό αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μοναδικής αισθητικής που συνοδεύεται και με το αντίστοιχο βίντεο και προβάλει την Ρόδο σαν τον ιδανικό προορισμό για μοντέρνες οικογένειες. Μαγευτήκαν από την Καλλιθέα, την Παλιά Πόλη, από την Λίνδο και φωτογράφησαν όλα αυτά τα μέρη με τρόπο μοναδικό!

Στη Ρόδο βρίσκονται επίσης αυτή την περίοδο δύο άλλες γνωστές μπλόγκερ που απευθύνονται σε νεανικό 20+ κοινό, καθώς και μια δημοσιογράφος που ασχολείται με kite surfing. Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται επίσης δημοσιογραφική αποστολή της αγγλικής “Daily Mail” που θα ετοιμάσει ανταπόκριση για την Ρόδο & Τήλο ως ρομαντικό προορισμό για ζευγάρια, καθώς και η ταξιδιωτική τηλεοπτική εκπομπή “Destinοs del mundo” του Ισπανόφωνου Mexico travel channel που ετοιμάζει μία εκπομπή μισής ώρας για τη Ρόδο και τη Σύμη.

Όπως δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, «Μέσα από συνεργασίες με επιλεγμένους blogger& δημοσιογράφους όχι μόνο προβάλλουμε την Ρόδο με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, αλλά στοχευμένα χτίζουμε την σύγχρονη εικόνα της και ανανεώνουμε το προφίλ της, ως ένα ποιοτικό προορισμό που εξελίσσεται διαρκώς και μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ακόμα και στον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη».

*Δείτε το δημοσίευμα της Natasha Birds στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.natacha-birds.fr/voyages/video-notre-voyage-en-grece/

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια