Διανομή 20 τόνων φρούτων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Ο Δήμος Ρόδου, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Ρόδου, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύνδεσμο Επισκοπής Νάουσας, πραγματοποίησε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά και τη διανομή 20 τόνων φρούτων στηρίζοντας όλους όσους έχουν ανάγκη.
Η διανομή των 20 τόνων ροδάκινων στους ωφελούμενους του προγράμματος, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, αποτελεί μια δράση που συντονίζει ο Δήμος Ρόδου και εντάσσεται στο γενικό πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Δήμος, το οποίο αποσκοπεί στην συνεχή υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Ο Δήμαρχος έκανε την παρακάτω σχετική δήλωση :
«Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε και άλλες παρόμοιες δράσεις, μέσω της αξιοποίησης εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, προκειμένου να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας, βοηθώντας έμπρακτα τους πλέον αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.
Ευχαριστώ τους ειδικούς συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του Δήμου που κάνουν πράξη το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, την Ιερά Μητρόπολη Σύμης, τους Δημάρχους Καστελόριζου, Σύμης, Τήλου και Χάλκης, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Ρόδου, το κοινωνικό παντοπωλείο, καθώς και τις εθελοντικές οργανώσεις για την συνεργασία τους, προκειμένου να υλοποιηθεί η εν λόγω πρωτοβουλία».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble