Όλα έτοιμα για το 17ο Καρναβάλι Σορωνής


17ο Καρναβάλι Σορωνής! Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων η καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μαρτίου στις 15:00!
Συμμετέχουν εκατοντάδες καρναβαλιστές, καθώς και οι «Los Champicos Rhodes Salsa Club», μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραζιλίας της Αθήνας «Lar Brasileirο» που έρχονται από την Αθήνα και η ομάδα «Ζούμπα» του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».
Παρουσιαστές θα είναι οι Ματθαίος Χατζηγεωργίου, ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ και Βίκυ Θεολόγη, θεατρολόγος-σκηνοθέτης.
Ευχαριστούμε θερμά τους οικονομικούς υποστηρικτές μας καθώς και τους μεγάλους χορηγούς: «Ωδείο Αιγαίου», Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Unicorn», Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», Κρεοπωλείο «Στρατής», Παραδοσιακός Φούρνος «Το Ψωμί του Παππού».
Ευχαριστούμε τους Φορείς που μας στήριξαν, συνδιοργανώνοντας στην ουσία το 17ο Καρναβάλι Σορωνής: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, Δημοτική Κοινότητα Σορωνής.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2241360942, 6975300157, 6974707727, και στο mail [email protected]
Facebook event: https://www.facebook.com/ampernalli.
το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

posterA3

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble