Χορηγία εξοπλισμού πληροφορικής του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής A΄ Βαθμίδας Ρόδου από το Ελληνικό Ρόταρυ

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η παράδοση σύγχρονων συστημάτων Η/Υ για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής A΄ Βαθμίδας Ρόδου από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδου, ενισχύοντας έτσι την σημαντική προσπάθεια που γίνεται στην ευαίσθητη αυτή σχολική μονάδα για την απόκτηση όχι μόνο γνώσεων αλλά και την καλλιέργεια δεξιοτήτων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Ρόταρυ και του Δήμου Ρόδου, γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες. Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από τους κ. Απόστολο Μαμάτα, Πρόεδρο της επιτροπής χορηγήσεων και εκπρόσωπο του Διοικητού του Ελληνικού Ρόταρυ, κ. Ευάγγελο Μανδρακό, Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου και τον κ. Βασίλειο Καρυδάκη, προηγούμενο Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου, στον κ. Βασίλειο Χριστινάκη, Διευθυντή της σχολικής μονάδας καθώς και στον κ. Ιωάννη Κορωναίο, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ρόδου.

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς ευχαριστούμε θερμά το Ελληνικό Ρόταρυ και τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδου και ευχόμαστε η πρωτοβουλία και η προσφορά τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους φορείς.

                                                                                         Ο Διευθυντής

Χριστινάκης Βασίλειος

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest