Στο σχοινί της πολιτικής σκέφτεται να… ακροβατήσει ο Βαλάντης

«Χρειάζονται περισσότεροι για να γίνουν θαύματα»

Ευαισθητοποιημένος και πολιτικοποιημένος είναι σύμφωνα με δηλώσεις του ο Βαλάντης, γι’ αυτό και σκοπεύει να υλοποιήσει τις πολιτικές του βλέψεις. Αν και δεν προτίθεται να καταλάβει τον πρωθυπουργικό θώκο, δηλώνει έτοιμος για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μάλιστα σε συνέντευξή του στο μουσικό portal tralala.gr, εξήγησε τους λόγους της απόφασής του αυτής υπογραμμίζοντας πως «υπάρχουν μερικοί άνθρωποι με ιδέες και οράματα κι ευτυχώς έχουν καλές θέσεις, αλλά χρειάζονται περισσότεροι για να γίνουν θαύματα στο νησί».

Παρακάτω παραθέτουμε το ακριβές απόσπασμα της συνέντευξης:

-Το περασμένο καλοκαίρι είχα ακούσει πως σκεφτόσουν να ασχοληθείς με την πολιτική. Αληθεύει;

Ναι και δεν έχω σταματήσει. Κάποια στιγμή ήταν να το κάνω αλλά το μετάνιωσα γιατί η συνεργασία που πήγαινα να κάνω, η τότε συγκεκριμένη πολιτική δεν με εξέφραζε ιδεολογικά. Οπότε αποφάσισα να αποσυρθώ γιατί δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να λέω ψέματα.

-Δεν είναι όμως το ψέμα ίσως κάτι αναπόφευκτο στην πολιτική;

Έτσι είναι για αυτό καλά κάνουμε και τα παθαίνουμε όλα αυτά. Είμαστε άξιοι αφού πιστεύουμε στα ψέματα και τρέχουμε τώρα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.

-Τι θα ήθελες να κάνεις λοιπόν στη πολιτική, μιας και μου είπες πως είναι κάτι που δεν έχεις πάψει να ασχολείσαι; Τι θα σε εξέφραζε;

Πρώτα απ’ όλα σκοπός μου ήταν να πολιτευτώ στα Δωδεκάνησα, γιατί είμαι από τη Ρόδο και με ενδιαφέρει ο τόπος μου, αλλά και όλα τα νησιά. Σκοπός μου ήταν λοιπόν να πολιτευτώ τοπικά στη δημαρχία της Ρόδου. Η επαφή μου για λίγο με την πολιτική ήταν να καταλάβω πώς κινείται το σύστημα, κάτι που με το που το είδα απομακρύνθηκα από τα βουλευτικά και κινήθηκα πιο τοπικά, ώστε να μπορέσω να καταφέρω κάτι για τον τόπο μου. Η Ρόδος είναι ένα αξιοθαύμαστο νησί κι ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου που αδικείται. Δυστυχώς έχουν μείνει στην αίγλη και το σκεπτικό προ τριαντακονταετίας και δεν έχουν κάνει τίποτα για το σήμερα και το αύριο. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι με ιδέες και οράματα κι ευτυχώς έχουν καλές θέσεις, αλλά χρειάζονται περισσότεροι για να γίνουν θαύματα στο νησί.

πηγή: newsbeast.gr

Pin It on Pinterest