Στην GREEK TOURISM Expo η Μαρία Αγγέλου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, πριν λίγες μέρες, καλεσμένη του δημάρχου Θήρας Αναστασίου Νικόλαου Ζώρζου, για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας του δήμου ‘Σαντορίνη προορισμός όλο το χρόνο’ βρέθηκε η Μαρία Αγγέλου, αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Κατά την παρουσία της τόνισε την σημασία της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και τους χειμερινούς μήνες, δηλώνοντας ότι είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα και της Γραμματείας Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Υπουργείου Τουρισμού. Εξήρε, μάλιστα, την πρωτοβουλία του δήμου Θήρας που θα αποτελεί πλέον παράδειγμα.
Παραβρέθηκε επίσης χθες στα εγκαίνια της 2ης διεθνούς έκθεσης GREEK TOURISM Expo, που διοργανώθηκε στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η εμφάνιση αυτή έγινε στα πλαίσια της επίσημης πρώτης της Γραμματείας Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποτελουμενη από τους Γιώτα Τριγώνη, Αγγέλου Μαρία και Γιώργο Παλιούρα στο πλάι της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, η οποία εγκαινίασε και την έκθεση. Την Υπουργό συνόδευσε και η αντίστοιχη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι επικεφαλής του τομέα τουρισμού βουλευτές Δημήτρης Καμμένος, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Νεκτάριος Σαντορινιός του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην έκθεση η Μαρία Αγγέλου με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκε στα περίπτερα των εκθετών της Δωδεκανήσου, που ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και σε αυτό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Pin It on Pinterest