Σάλος με αθλητή του ράγκμπι που προσποιείται ότι κάνει σεξ με σκύλο

Σάλος έχει προκληθεί στα μίντια της Αυστραλίας από βίντεο που διέρρευσε, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αθλητής του ράγκμπι Mitchell Pearce των «Sydney Roosters» και στο οποίο προσποιείται ότι κάνει σεξ με σκύλο.

Ο άντρας, εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, βρίσκεται σε πάρτι που γινόταν σε σπίτι και αρχικά, επιχειρεί να φιλήσει μια γυναίκα η οποία τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Ακολούθως, στρέφει τη προσοχή του σε ένα τετράποδο και προσποιείται ότι κάνει σεξ μαζί του λέγοντας «θέλω να π@@ το σκύλο σου, δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια». Όταν το τετράποδο απομακρύνεται από τον 26χρονο αθλητή, ο ίδιος κατηγορείται ότι ούρησε πάνω στον καναπέ και του ζητούν να φύγει.

Ο νεαρός τελικά αποχωρεί, είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, μαζί με τους φίλους του. Το περιστατικό ερευνάται από την ομάδα του ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά μίντια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αθλητής έχει μπλεξίματα με το νόμο-εξαιτίας ενός περιστατικού σε νυχτερινό κέντρο το περασμένο έτος, είχε αναγκαστεί να πληρώσει 20.000 δολάρια ως πρόστιμο.

dg01 dg02 dg03 dg04 dg05

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest