Π.Καμμένος: “Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα – Συμμετέχουν και οι ΑΝΕΛ”

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου και βγήκε ο “άσπρος” καπνός από την καμινάδα.

Ο Π.Καμμένος δήλωσε: “Τη σύνθεση της κυβέρνησης θα την ανακοινώσει ο πρωθυπουργός. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Οπότε είναι επίσημο, έχουμε κυβέρνηση μένει να δούμε ποιοι θα αναλάβουν τα υπουργεία.
«Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝ.ΕΛ. δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά της συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

«Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης, στην οποία συμμετέχουν οι ΑΝ.ΕΛ.», συνέχισε ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας πως «θα τα ανακοινώσει όλα ο πρωθυπουργούς και εμείς ότι λέμε ισχύει για πάντα».

«Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του ελληνικού λαού», τόνισε, ζητώντας παράλληλα «να προχωρήσουμε σε μια καινούρια μέρα».

Τη δομή της κυβέρνησης αποκάλυψε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Όπως είπε θα υπάρχει ένας επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου ο οποίος αυτονοήτως θα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης και θα έχει ως συνεργάτες τρία επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα προΐστανται των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Παραγωγής.

Ερωτηθείς για το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «θα είναι πρόσωπο ενωτικό που θα συμβολίζει και την αλλαγή σελίδας και την ενότητα».

Συμπλήρωσε τέλος πως οι εταίροι μας θα αναγνωρίσουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και οι εξελίξεις στα οικονομικά θα επιμηκυνθούν χρονικά.

Pin It on Pinterest