Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ρόδου

H Ένωση Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ρόδου πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου την Ετήσια Τακτική Γενική της Συνέλευση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου.

Με την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων μελών που παρευρέθηκαν και παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου Κ. Παναγιώτη Καραγιάννη ο οποίος καλωσόρισε το νέο Πρόεδρο της Ενωσης κ. Θανάση Χατζηνικήτα και το ΔΣ, η διαλογική συζήτηση μονοπωλήθηκε κυρίως στα μείζονα θέματα που αφορούν στους νέους υγειονομικούς όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του νέου  αγορανομικού Κώδικα των κρεοπωλείων αλλά και στην πιστοποίηση HACCP.

Ο Πρόεδρος κ Χατζηνικήτας έδωσε βαρύτητα στο θέμα της πάταξης του αθέμιτου ανταγωνισμού κυρίως ενόψει  των Χριστουγέννων ενώ το  Σώμα της Συνέλευσης συναίνεσε αποφασίζοντας μηδενική ανοχή σε ότι  αφορά την ποιότητα των προϊόντων .

Τέλος, δόθηκαν βεβαιώσεις πιστοποίησης στα μέλη που συμμετείχαν στο Σεμινάριο που πραγματοποίησε η Ένωση Κρεοπωλών με θέμα «Η υγιεινή στο Κρεοπωλείο».

 

                                                                                               Εκ της Ένωσης

Παραδοσιακών Κρεοπωλών

Ρόδου

Pin It on Pinterest