Παραδόθηκε το παρτέρι της ΕΥΘΥΤΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, παρέδωσε το Παρτέρι που υιοθέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, στους εργαζόμενους, σε όλους εμάς, αφιερωμένο στα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων, ένα παρτέρι με χρώμα, με πολλά λουλούδια με πολύ αγάπη και πόνο.

Μια λιτή τελετή παράδοσης με πολύ συγκίνηση, αφιερωμένο σε όλα τα θύματα που έφυγαν από κοντά μας, χωρίς να προλάβουμε να τους πούμε πόσο πολύ τους αγαπάμε, να τους αγκαλιάσουμε, να τους ζητήσουμε συγγνώμη για όλα όσα έπρεπε να κάνουμε και δεν κάναμε για να είναι κοντά μας.

Είναι Αόρατοι… αλλά   ΟΧΙ.. Ανύπαρκτοι… είναι στην καρδιά μας, είναι δίπλα μας, είναι στη σκέψη μας….  είναι παντού, τόνισε η Καρύδη Ελένη, μεταφέροντας στους παρόντες το πως ξεκίνησε η ιδέα της υιοθέτησης του παρτεριού, όταν στην Ευρώπη αντίστοιχοι φορείς έχουν υιοθετήσει παρτέρια, κήπους, πάρκα και έχουν φιλοτεχνήσει μνημεία αφιερωμένα στα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων. Μετέφερε την απόφαση του Δ.Σ της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, πως έφτασε να παραδίνει το παρτέρι στο Γ.Ν.Ρόδου, την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας.

Κανείς δεν περισσεύει σ΄ αυτή την προσπάθεια, γιατί κανείς δεν περισσεύει σ΄ αυτή τη ΖΩΗ. Όλοι μαζί ας προσευχηθούμε να σταματήσουν τα τροχαία δυστυχήματα. Όλοι μαζί να εργαστούμε για να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα στην πόλη που ζούμε, στην πόλη που κυκλοφορούμε. Τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση από τον Ιερέα του Γ.Ν.Ρόδου.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Ρόδου κος Κορναρόπουλος, μας υποσχέθηκε ότι θα φροντίζουν το παρτέρι μας, ότι είναι ένα ξεχωριστό παρτέρι, ένα παρτέρι που υιοθετήθηκε από την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, από ένα φορέα που αγωνίζεται για την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και μεταφέρει την ελπίδα σε όλους με το μήνυμα της οδικής ασφάλειας.

Η κ. Ευγενία Κρασσά ανέγνωσε ένα ποίημα γραμμένο για την Μητέρα το οποίο έχει βραβευτεί σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η μικρή ομάδα της ποδοσφαιρικής ομάδας ” Οι Ιππότες της Παλιάς Πόλης φώναξαν δυνατά ” ΣΤΟΠ στα Τροχαία Δυστυχήματα”. Ο μικρός μας φίλος Πάρης Κατσαρός μαθητής Α΄ Λυκείου τραγούδησε με την κιθάρα του το τραγούδι του Αλκίνοου Ιωννίδη ” όνειρο ήτανε” σκορπώντας συγκίνηση στους παρόντες.

Δύο Άγγελοι, η Αναστασία Κυπραίου και η Λουΐζα Αργυρίου τοποθέτησαν μια μικρή διακριτική πινακίδα στην ενότητα με τις Πεταλούδες, αφιερωμένη στα λουλούδια της νιότης και της επιστήμης…. στον Ανδρέα, Στέμη και Δημήτρη…σε όλα τα θύματα από τροχαία δυστυχήματα.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest