Ο Άμλετ a la creme άνοιξε την όρεξη για περισσότερο θέατρο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παστίδας «ΚΑΜΑΡΙ», μας απέδειξε ότι η θεατρική τέχνη όταν αγκαλιάζεται με αγάπη, τότε προσφέρει απλόχερα την αληθινή και αυθεντική ψυχαγωγία που λείπει στις μέρες μας.

Η θεατρική ομάδα κατέκτησε την καρδιά του θεατρόφιλου κοινού της Ρόδου στο Δημοτικό θέατρο  και δυο μέρες μετά στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου  στην Παστίδα.

Το χαμόγελο στα χείλη των θεατών μαρτυρούν την επιτυχία της παράστασης Αμλετ a la crème που παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα σε σκηνοθεσία της θεατρολόγου-εκπαιδευτικού Βίκυς Θεολόγη.

Ο άψογος ρυθμός της παράστασης κράτησε σε εγρήγορση τους θεατές, το μάτι χόρτασε χρώμα και κίνηση από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που τίποτα δεν είχαν να ζηλέψουν από αθηναϊκούς θιάσους.

Η σκηνοθεσία για μία ακόμα φορά ήταν ευφυής και απολαύσαμε ένα τολμηρό αλλά επιτυχημένο πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο. Συγχαρητήρια στην θεατρική ομάδα και στους συντελεστές που βοήθησαν ώστε το κοινό της Ρόδου να απολαύσει ακόμα μία επιτυχημένη παράσταση από το ΚΑΜΑΡΙ.

Μετά από παράκληση  του θεατρόφιλου κοινού το έργο θα παρουσιαστεί και πάλι στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παστίδας την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 19:00.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία Βίκυ Θεολόγη

Ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):

Βογιατζή Ελένη

Γκόγκου Αγγελική

Κασσανής Βαλάντης

Κασσανής A. Στέργος

Κασσανής E. Στέργος

Μπάρκας Λεωνίδας

Πάττα Σέβα

Πάττας Γιώργος

Τεχνική υποστήριξη:

Αυγενικού Ιωάννης

Δρακάκης Θεόδωρος

Κηπουρός Θεόδωρος

Κορκίδας Κώστας

Κούρος Ιωάννης

Σαλακενός Σταύρος

Σιαλούπ Ιωσήφ

Φωτογραφία : Γιορδαμνή Βούλα

Video: Άγγελος Πάττας – allaksogolies.gr

Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας

Κυριακή 29/03/2015 και ώρα 19:00

Τιμή Εισόδου: 3 Ευρώ

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).

Pin It on Pinterest