«Οι βουλευτές Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός στα εγκαίνια της HORECA-2015

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός στα εγκαίνια της HORECA-2015. Η συνέργεια τουρισμού – τοπικής αγροτικής παραγωγής και η αξιοποίηση της νησιωτικής γαστρονομικής κουλτούρας από την Ελληνική ξενοδοχία, αποτελούν προτεραιότητες της αναπτυξιακής μας στρατηγικής για τη Δωδεκάνησο»

Στα εγκαίνια της Έκθεσης HORECA-2015 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός, την Παρασκευή 06.02.15.

Στη διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης και της ΓΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ξενοδόχους και άλλους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Στις συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία, τα στελέχη του ΞΕΕ και άλλους εκπροσώπους του τουρισμού, ο Δημ. Γάκης και ο Ηλ. Καματερός, έθεσαν τους αναπτυξιακούς άξονες και τις προτεραιότητες του τουριστικού τομέα για τη Δωδεκάνησο σημειώνοντας ότι, «…σε συνεργασία και με το συντονισμό των τοπικών φορέων με τα συναρμόδια υπουργεία, ο τουρισμός στη νησιωτική μας περιφέρεια θα μπορέσει να προχωρήσει σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία, που θα λαμβάνει υπόψη την πολυμορφία της Δωδεκανήσου και τη διαφορετικότητα του κάθε νησιού».

Οι δύο βουλευτές τόνισαν, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, θα στηρίξουν θεσμικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού που θα ενισχύουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τον ποιοτικό τουρισμό στη νησιωτική χώρα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συντονίσουν τις προσπάθειες όλων των βουλευτών της Δωδεκανήσου αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να προωθήσουν δράσεις που θα συνδέουν τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την ποιοτική νησιωτική αγροτική παραγωγή με στόχο την αξιοποίηση του πολιτισμικού – γαστρονομικού πλούτου του Αρχιπελάγους από τη Δωδεκανησιακή ξενοδοχεία.

Pin It on Pinterest