Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με θέμα «Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των παιδιών» από τη ΧΕΝ Ρόδου

Η ΧΕΝ Ρόδου με συνδιοργανωτή  την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου-Τομέα Κοινωνικής Μέριμνας, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος των  προγραμματισμένων εκδηλώσεων τους με θέμα «Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των παιδιών»,  στις 27 & 28 Μαΐου 2014.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τα παρακάτω 14 σχολεία:

15οΔημοτικό Σχολείο Ρόδου, 8ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, 1ο Δημοτικό Σχολείο Σγουρού, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού- Ιξιάς, Πρότυπο Ειδικό Πειραματικό,    1ο και 2ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου,   5ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου,   Δημοτικό Σχολείο Σαλάκου,  Δημοτικό Σχολείο Παστίδας,3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, 20ο Νηπιαγωγείο Ρόδου και Νηπιαγωγείο Σγουρού.

Η σοβαρότητα, ο ενθουσιασμός και το μεράκι με το οποίο προσέγγισαν το θέμα τα παιδιά ήταν εμφανή σε όλες τις δράσεις τους. Συγκεκριμένα, οι μαθητές ετοίμασαν για τις εκδηλώσεις μας ζωγραφιές, παραμύθια και εκθέσεις, όπως επίσης κάποιες προβολές και ημερολόγια. Πρωταγωνίστησαν και παρουσίασαν ταινίες, θεατρικά έργα και κουκλοθέατρο, ενώ μας τραγούδησαν με τις γλυκές φωνές τους. Άξιες να επισημανθούν είναι η ευθύνη με την οποία χειρίστηκαν το έργο τους οι εκπαιδευτικοί, καθώς και η εξαίρετη καθοδήγηση των μαθητών.

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την Τρίτη 3 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ»  στις 07 μ.μ. , με την παρουσίαση του θεατρικού έργου της ΧΕΝ Ελλάδος «Μα τα χίλια φασούλια και τα 41 δικαιώματα» που θα παρουσιάσει το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest