Μαθητές του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στηρίζουν με έμπρακτο τρόπο «Το χαμόγελο του παιδιού»

Για τρίτη συνεχή χρονιά μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στηρίζουν με έμπρακτο τρόπο τον σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού».

Το Σάββατο 5 και 12 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 13:00, οι μαθητές της Β΄Λυκείου, σε καραμελόσπιτο στην Πλατεία Κύπρου, μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, θα διαθέτουν προς πώληση προϊόντα από το «Χαμόγελο του παιδιού». Οι τιμές κυμαίνονται από 1-9 ευρώ. Την προσπάθεια των παιδιών και το έργο του Συλλόγου στηρίζουν πολλοί συμπολίτες μας. Το πρώτο Σάββατο δίπλα στους μαθητές θα βρίσκεται η Φιλαρμονική του Δήμου Αφάντου.

«Το χαμόγελο του παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση που νιώθει κανείς όταν βοηθά ένα παιδί ειδικά όταν ξέρει ότι το έχει τόσο ανάγκη. Είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε ώστε να σχηματίζονται χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια. Μόνο τότε θα είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος.

Να θυμηθούμε λοιπόν να αγοράσουμε τα πασχαλινά μας δωράκια από το Καραμελόσπιτο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosreport.gr

Χορηγός: Πολυμεταφορική Ρόδου (Ντελλάκης Π. – Πουλλής Φ. Ο.Ε)

Pin It on Pinterest